Säkerhetsprogram Och Drivrutiner Att Ladda Ner

Installationen slutförs nu, något som tar olika lång tid på olika datorer. Själva installationen är därefter egentligen klar, ta dock en titt på nästa steg för att hämta och installera de mest aktuella drivrutinerna för datorns hård- och mjukvara via Windows Update. Oavsett vad orsaken till att det sluta fungera är har Windows 10 flera alternativ för att lösa problemet. Genom att välja att uppdatera drivrutinerna för din enhet automatiskt via Windows Update eller manuellt via Enhetshanteraren.

Detta gör du i datorns så kallade BIOS (eller UEIF på nyare datorer). Kortfattat är BIOS/UEFI det operativsystem som finns inbyggt i datorns moderkort från början och som behövs för att kunna starta något över huvud taget.

hårddiskfel i händelsevisaren

Om du inte hittar någon programvara för din produkt på vår webbplats kan det bero på att programvaran för din produkt inte kan uppdateras via USB. Om det finns en senare version i supportavsnittet, hämta filen och spara den på din dator.

Nyhetsbrev

Högerklicka på samtliga delar en i taget (förmodligen är det två delar) och välj Ta bort volym tills du endast har ett stort, tomt utrymme på hela hårddiskens storlek (31.5GB i ditt fall). Högerklicka nu på det tomma utrymmet och välj Ny enkel volym (alternativt Formatera om alternativet finns tillgängligt). Härifrån är det bara följa anvisningarna för att formatera hårddisken till sin tidigare storlek. När Windows 10 slutligen installerats rekommenderar vi att du går till Windows Update genom att i Start-menyn välja Inställningar följt av Uppdatering och säkerhet. Klicka därefter på Sök efter uppdateringar för att hämta uppdateringar både till Windows 10 och drivrutiner till grafikkort, USB-enheter med mera. Avslutningsvis låter installationen dig även välja vilka så kallade sekretessinställningar som ska vara av eller på. Läs igenom respektive alternativ och ändra det antingen till På eller Av.

  • Programmet Rufus för att skapa installations-USB-minnet istället.
  • Detta är endast möjligt genom att placera installationsfilerna någon annanstans än på datorn.
  • Avsluta sedan BIOS/UEIF och starta om datorn genom att välja Exit och Save Settings.

Ladda ner och installera Powersuite Det är enkelt att ladda ner och installera Powersuite. Det fina med Windows Update är att det har en ganska unik position i sammanhanget, i och med det per automatik når ut till i princip samtliga Windowsanvändare. Man behöver inte känna till att det finns, och man behöver inte installera det. Det finns alltså incitament för hårdvarutillverkarna att få sina drivrutiner inkluderade. DriverPack Solution är någon enskild ryss som roat sig med att tanka hem massor drivrutiner. Ser inte riktigt vad för värde du skulle betala för. Tycker man det är värt att betala för något som är gratis och som görs utan upphovsmännens samtycke så ja. Läste på deras instruktioner på den sidan ni länkade till att man behövde avinstallera alla ATI mjukvaruprogram som fanns på datorn tidigare för att kunna installera och uppdatera till nytt.

Produkter

Klicka på Slutför när installationen är klar. Klicka på Ja när du HP officejet pro 8679-drivrutiner och support blir tillfrågad om du vill starta om din Mac. Läs vad du kan göra om du inte kan hämta eller spara Windows-stödmjukvaran. Upptäck våra digitala verktyg och ägna mindre tid åt att söka efter svar och mer tid åt din verksamhet. Epson sa samma sak men det var bara att redigera ett textfil för att få igång en gammal scanner med “fel” drivrutin. Den var en knapp som inte funkade som sannolikt inte fanns på den andra modellen men i övrigt gick allt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *